Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzské plátky v alobalu

Autor receptu: Majk (24 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na alobal potřený máslem rozložíme osolené, opepřené a na oleji osmahnuté kotlety. Na každou dáme šunku a sýr, zalijeme vínem, dobře zabalíme a pečeme asi 20 minut v troubě. Podáváme nerozbalené, každý si je sám rozbalí na talíři. Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |18. července 2013
vyzkouším, vypadá lákavě Odpovědět
kote19 |27. června 2013
vyzkouším Odpovědět
planeta |22. května 2013
děláváme občas podobně, dobré, doporučuji Odpovědět
lucikpucik |21. května 2013
uloženo Odpovědět
Semyaza |12. května 2013
vypadá to suprově Odpovědět
Hoban |6. května 2013
ukládám Odpovědět
cesalky |6. května 2013
super recept Odpovědět
Uzzi1 |3. května 2013
pěkný recept Odpovědět
Hanka007 |26. dubna 2013
ukládám Odpovědět
Šuldeska |10. února 2013
To bude výborné. Každé jídlo z alobalu mi moc chutná. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!