Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzské plátky v alobalu

Autor receptu: Majk (24 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na alobal potřený máslem rozložíme osolené, opepřené a na oleji osmahnuté kotlety. Na každou dáme šunku a sýr, zalijeme vínem, dobře zabalíme a pečeme asi 20 minut v troubě. Podáváme nerozbalené, každý si je sám rozbalí na talíři. Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

trnecek |1. února 2013
už se těším až vyzkouším Odpovědět
sojka30 |23. prosince 2012
to zkusím vypadá to skvěle Odpovědět
brenda |16. prosince 2012
mě také Odpovědět
planeta |13. prosince 2012
moc se mi líbí Odpovědět
petr.helman.5|21. března 2013
Vypadá to skvěle a v alobalu zůstane hezky všechna šťávička Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!