Staňte se našimi fanoušky na:

Frankfurtská polévka

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na nudličky nakrájenou mrkev a petržel osmahneme na oleji, zalijeme vodou, osolíme a povaříme. Před uvařením přidáme hrášek, kousky květáku, na nudličky nakrájenou kapustu a na kolečka nakrájené párky. Do hotové polévky přidáme vegetu, nadrobno nakrájenou petrželku a dvakrát strouhneme muškátový oříšek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jan |6. března 2013
je dobrá, vyzkoušel jsem. Odpovědět
kote19 |26. února 2013
dobrá :) Odpovědět
Uzzi1 |30. prosince 2012
je rychlá a dobrá Odpovědět
planeta |11. prosince 2012
docela jednoduché , vyzkouším a doporučuji Odpovědět
paela|4. ledna 2014
podle obrázku je to frankfurtská, ale podle ingrediencí by z toho byla zeleninová Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!