Staňte se našimi fanoušky na:

Frankfurtská polévka přesnídávková

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kolečka párek a vše osmahneme. Když je cibulka růžová přidáme kmín, papriku asi 2 lžičky a trochu chilli, prohodíme a podlijeme vodou a vaříme. Přidáme brambory na kostičky, bujón a vaříme do měkka. Nakonec zahustíme lžící hladké mouky rozkvedlanou ve vodě a povaříme. Tato polévka má být řidší, ale my máme rádi když je sytější. Je hodně podobná buřtguláši, liší se použitým kořením.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |27. února 2013
zjímavý :)skusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!