Staňte se našimi fanoušky na:

French bread / Francúzsky chlieb

Autor receptu: najkuchtickalenka (135 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
40× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vodu zmiešame s droždím a cukrom,rozmiešame kým sa droždie a cukor neroztopí.Vylejeme do pekárničky, pridáme soľ,olej a polovicu múky. Necháme premiešať par minút a pridáme zvyšnú muku.Premiešame a vypneme. Necháme 10 minút odpočívať. Znovu na pár sekúnd premiešame a vypneme .Cesto necháme takto oddychovať pat krát. Potom cesto rozdelíme na dve časti, každú na pomúčenej doske roztiahneme rukami na obdĺžnik a zrolujeme ako bagetu,spoj zlepíme a pováľame po múke. Preložíme na plech a necháme kysnúť asi pol hodinku.Pečieme na 220 st asi 20 minút.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |23. května 2013
krásný recept :-) Odpovědět
araw |23. května 2013
vypadá to skvostně Odpovědět
lucie.l.farova |22. května 2013
tak to vyzkouším :-) Odpovědět
petra.konfrstova |22. května 2013
Vypadá moc pěkně!!!! Odpovědět
gwendy |22. května 2013
vypadá pěkně Odpovědět
najkuchtickalenka |22. května 2013
Samozrejme aj bez pekarne, klasicky sposob pripravy kysnuteho cesta ručne / robotom :) Odpovědět
HankaHK |22. května 2013
ten vypadá krásně a jde to udělat i bez pekárny? Odpovědět
Zůz |22. května 2013
krása uložím si a zkusím udělat :-) Odpovědět
dusan.pajdlhauser|1. června 2013
Mila pani ale neni zde uvedena mouka aka tam do toho Francouskyho chleba patři a take ta vlažna voda kolik dcl .atd. dyt lidi to začnou dělat dle vas a začnou luštit vaš recept jako křižovku Odpovědět
kecalist|23. května 2013
nádhera Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!