Staňte se našimi fanoušky na:

Frgálová buchta

Autor receptu: MsGracia (61 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny promícháme- řidší. Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme olej, mléko, mouku s práškem do pečiva. 2/3 těsta nalijeme na vymazaný a pomoučený plech, potřeme tvarohouvou náplní. Lžičkou pokapeme povidly a přelijeme zbytkem těsta, aby místy byla náplň vidět. Upečeme a pak pocukrujeme. Pečeme na 150-160°C asi 30 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

VELKAKOKI |21. dubna 2014
název upotá - bezva nápad Odpovědět
Pavluška |1. února 2014
Je to býborné dělám podobně, kousky tvarohové náplně, mezi ně povidla a nahoru druhou polovinu těsta obarvenou kakaem. Odpovědět
kymlal |26. ledna 2014
ukládám Odpovědět
Klára 3 |22. ledna 2014
vyzkouším :-D Odpovědět
Penelope |21. ledna 2014
Paráda Odpovědět
Paul|9. března 2014
Vyzkoušel jsem to a nemá to chybu. 1* Odpovědět
Mlsanda|28. ledna 2014
jůů Odpovědět
Jana 9|27. ledna 2014
Tato buchta už tady na stránkách je,akorát se jmenuje jinak,ale jinak je výborná. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!