Staňte se našimi fanoušky na:

Glazírované jahody

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pánvi si rozpustíme cukr, jako když připravujeme karamel. Musíme si dát pozor, aby cukr nezhnědl. Do cukru přilijime šťávu z čerstvých pomerančů a ovocný likér Chambord. Postupným vařením a promícháváním se tekutina s cukrem díky vypařování zahušťuje. Vzniká tak cukrový rozvar, ve kterém čerstvé jahody krátce glazírujeme. /zdroj časopis "7"/

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rentiér1946 |21. července 2013
Myslím, že je zdroj uveden srozumitelně - nevím co Vám pořád není jasné?? Odpovědět
-1 |21. července 2013
zdroj............. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!