Kečupovo-bazalková marináda
10
1
18
OMÁČKA: 1 cibule, 1 lžíce oleje, 1 stroužek česneku, 1 červená chilli paprička, 2 lžíce rybízové marmelády, 75g sušených brusinek, 1 plechovka sterilovaných rajčat NA GNOCCHI: 1 balení gnocchi,hrst vlašských ořechů,2-3 větvičky rozmarýnu,parmezán,olej,sůl Na oleji osmahneme oloupaný rozmáčknutý stroužek česneku jen co zavoní a vyndáme. Pak do oleje vhodíme nakrájenou cibuli a drobně nasekanou papričku, opečeme, přidáme rajčata a brusinky a chvíli podusíme. ¨Na pánev dáme trochu oleje, opečeme na něm gnocchi dozlatova, ke konci přidáme sdrhnutý a nasekaný rozmarýn a podrcené ořechy. Lehce osolíme a na talíři doplníme omáčkou a strouhaným parmazánem.