Odlomte garnátům a krevetám hlavy a sloupněte krunýře. Tento "odpad" opékejte na asi 2 lžících oleje spolu se šalotkou; stačí 3 minuty. Pak přidejte rajče a po minutě víno. Až se zčásti odpaří, přilijte vývar a vařte 20 minut tak, aby se tekutina zredukovala na dvě třetiny. Základ na omáčku přeceďte; hlavy i krunýře vyhoďte. Gnocchi uvařte podle návodu na obalu. V pánvi na 3 lžících oleje opečte do žluta česnek, případně přidejte chilli. Přidejte olihně a pak v minutových odstupech garnáty s krevetami a slávky se zaděnkami. Vlijte základ na omáčku a vhoďte další rajče. Míchejte. Vařte společně asi minutu; osolte. Vmíchejte scezené gnocchi, hřebenatky a lžíci oleje. Procházejte. Omáčka po dvou minutách zhoustne. Pak přidejte 1 lžíci petrželky a dolaďte citronem. Okamžitě podávejte. Na talíře nejdříve dejte gnocchi a na ně navršte plody moře. Posypte zbylou nasekanou petrželkou a podávejte s půlkami citronu.