Staňte se našimi fanoušky na:

Gothaj v hořčičném těstíčku

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Gothaj nakrájíme na plátky. Smícháme mléko s vejci dohladka, mírně okořeníme pepřem, osolíme. Do směsi přišleháme víno a hořčici, nakonec vmícháme mouku. Z bílku se špetkou soli vyšleháme tuhý sníh, ten vmícháme do těstíčka. Jednotlivé plátky uzeniny obalíme a v rozpáleném oleji je usmažíme dozlatova. Osmažené plátky skládáme do připraveného pekáče, ve kterém osmažený gothaj ještě dopečeme v troubě při teplotě kolem 150°C, dopékáme 15 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!