Pěna: 6 plátků bílé želatiny, 2 grapefruity, 1 zralá limeta, 250 g vanilkového jogurtu, 1 balíček vanilkového cukru, 70 g cukru, 2 bílky, 150 ml smetany Troubu předehřejeme na 160 °C. Plech vyložíme pečicím papírem. Na makronky ušleháme bílky se solí za postupného přisypávání cukru a šleháme, dokud se cukr a sůl zcela nerozpustí. Ořechy promícháme s kakaem a opatrně vmícháme do sněhu. Makronkovou směsí naplníme cukrářský sáček opatřený tvořítkem s kulatým otvorem. Na papí nastříkáme kola o průměru asi 6 cm. Pečeme asi 25 minut, pak vyndáme z trouby a necháme vychladnout. Želatinu namočíme do studené vody. Z jednoho grapefruitu vymačkáme šťávu. Oloupeme a na dílky rozdělíme druhý grapefruit. Limetu omyjeme, osušíme, nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu. Obě šťávy, kůru, vanilkový jogurt, cukr a vanilkový cukr smícháme. Želatinu vymačkáme, rozpustíme v horké vodní lázni a vmícháme do jogurtové směsi. Jogurtovou směs chladíme asi 30 minut. Zvlášť ušleháme dopevna bílky a smetanu. Jakmile začne jogurtová směs želírovat, postupně vmícháme sníh a šlehačku. Pohár plníme střídavě pěnou, grapefruitem a znovu pěnou. Chladíme zhruba 60 minut.