Staňte se našimi fanoušky na:

Gratinované krůtí řízky

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme, na rozpáleném oleji po obou stranách dorůžova s plátky slaniny opečeme. Na pánvičku na opečená prsíčka poklademe plátky opečené slaniny a plátky sýra, pokapeme rozehřátým máslem a zapečeme. Zbytek tuku po opékání vydusíme, zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vodou. Zvolna vaříme, až se nám začne hustější šťáva oddělovat od tuku, pak ji přecedíme a poléváme jí hotové gratinované řízky. Na talíře přidáme zeleninovou oblohu a brambory nebo rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!