Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaná filátka ze pstruha

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Marináda: ½ hrníčku suchého bílého vína ¼ hrníčku oleje ¼ hrníčku oleje ¼ hrníčku medu ¼ hrníčku sójové omáčky 2 stroužky česneku Filátka osolíme a naložíme do druhého dne do marinády. Druhý den ugrilujeme nebo usmažíme na pánvi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |30. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!