Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaná kukuřice

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čerstvou kukuřici uvaříme v osolené vodě doměkka - asi 30 minut (nakládanou necháme okapat, mraženou mírně povolit). Každou palici rozkrojíme na 3 díly, ty potřeme máslem rozmíchaným s hořčicí a tymiánem a ovineme plátkem slaniny. Kukuřici grilujeme asi 5-10 minut ze všech stran na roštu nebo na grilovacích miskách potřených olejem (s větším odstupem od žáru) a hned podáváme. Rada: Místo másla, hořčice a tymiánu můžete vyzkoušet marinádu s provensálskými bylinkami a olivovým olejem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!