První co si uděláme je naložit kuřecí prsa na dva až jeden den!Na to si připravíme :olej ,grilovací koře, sůl a špetka pepře!Naložíme si jej do uzavíratelné misky či mísy! Po 1 až 2 dnech: Připravíme si gril!Je jedno jestli venkovní nebo domácí!Já dávám recept na venkovní! Na gril položíme desku (tu na které se opéká maso při grilování)!Pak vyndáme maso z misky a a trošičku ještě po solíme!Budeme opýkat maso několik minut!POtírejte maso! Když bude maso do grilované dáme ho do mísi z alobalem aby si uchovalo maso teplo a šŤavnatost!Mezi tím si vezmeme celer a mrkev!Začneme opýkat na grilu!Mezi tím si otevřeme i čínskou zeleninu kterou necháme rozmrznout!Když máme opečeno zabalíme si do misky z alobalem!Ale jinou misku než v té které je maso!Nakonec vyndáme zeleninu tu čínskou a opečeme zvlášť ale trošku míň času než tu předtím!A začneme podávat