Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaná makrela

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Chilli papričku přepulte, zbavte semen a nakrájejte nadrobno. Prošlehejte 2 lžíce olivového oleje s ostatními přísadami na omáčku; množství citronu, medu a soli můžete upravit dle své chuti. Na každém boku makrely udělejte šest středně hlubokých zářezů. Potřete ryby zbylým olejem a mírně je osolte a opepřete. Grilujte 5-6 minut po každé straně, až je ryba hotová a očí zbělají. Na servírovacím talíři přelijte ryby připravenou omáčkou a nechte je 2-3 minuty před podáváním odpočívat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |10. dubna 2013
rádi grilujeme maso ale i ryby, dávám do oblíbených Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!