Omytá křidélka necháme okapat a osušíme. Tam co je nejvíc masa, je asi 3x nakrojíme. Marináda: promícháme v míse olej, sójovou omáčku, česnek, citronovou šťávu, tymián, bazalku, pepř a sůl. Křidélka v marinádě obalíme, zakryjeme a dáme do ledničky. Tam je necháme několik hodin, nejlépe však přes noc. Před grilováním je necháme asi 30 minut při pokojové teplotě "dojít". Gril rozpálíme na 230-290°C, rošt grilu potřeme tukem, rozložíme na něj okapaná křidélka a grilujeme cca 15 minut, až budou zlatá a maso bude jemně růžové. Pravidelně obracíme a potíráme marinádou. S křidélky můžeme grilovat i půlky citronu. Nakonec můžeme (ale nemusíme) hotová křidélka pokapat tabascem nebo potřít hořčicí.