CHILLI 4 velké brambory, 100g směsi mletého masa, 1 cibule, plechovka červených fazolí, 1 rajský protlak, 2 cilli papričky, lžíce oleje, sůl, pepř Brambory předvaříme 10 minut ve vroucí vodě. Na oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, když je měkká, přidáme mleté maso a 1 nasekanou cilli papričku. Když začne maso hnědnout, přidáme protlak, 1/2 hrnku vody a vsypeme propláchnuté fazole. Připravíme si 4 kousky alobalu, brambory na ně položíme, rozřízneme je do kříže, mírně rozevřeme a naplníme směsí. Zabalené do alobalu je dopečeme na grilu cca 10-15 minut. SLANINOVÉ 400g brambor, 200g anglické slaniny, 100g tvrdého sýra, 4 lžičky másla, sůl, pepř, svazek petrželky Brambory nakrájíme na plátky a povaříme 10 minut v osolené vodě, pak je slijeme a necháme okapat. Na čtyři čtverce z alobalu rovnoměrně rozmístíme brambory, osolíme, opepříme a přidáme po lžičce másla. Slaninu nakrájíme na drobnější kostičky, sýr nastrouháme na hrubém struhadle. Do každého balíčku přidáme stejný díl sýra a slaniny. Balíčky pevně zabalíme a dáme na 10 minut na gril. BYLINKOVÉ 4 velké brambory, sůl, pepř, 1/2 másla, po snítce tymiánu, rozmarýnu a šalvěje Brambory předvaříme 10 minut ve vroucí vodě, slijeme a nařízneme do kříže. Naplníme osoleným máslem s nasekanými bylinkami a pevně zabalíme do alobalu. Dopečeme 10 minut na grilu. VAJÍČKOVÉ 4 větší brambory, 4 menší vejce, 50g tvrdého nastrouhaného sýra, sůl, pepř Brambory předvaříme 15 minut ve vroucí vodě, slijeme a seřízneme. Vnitřek vydlabeme, posypeme strouhaným sýrem a do každé brambory vyklepneme vajíčko. Každou bramboru zabalíme do alobalu a zapečeme 7 minut na grilu.