Staňte se našimi fanoušky na:

Grilované hovězí špízky s petrželkovou omáčkou

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Do každého steaku vetřeme 1 lžičku balsamica a 1/2 lžíce olivového oleje. Osolíme, opepříme a necháme 20 minut stát v pokojové teplotě. 2) Připravíme si petrželkovou omáčku: petrželku nasekáme najemno, smícháme se 4 lžícemi olivého oleje, citronovou šťávou, osolíme a opepříme. 3) Každý steak rozkrojíme na tři díly, napícháme na jehlu a grilujeme 2-3 minuty z každé strany na rozpáleném grilu. 4) Sundáme z grilu, dáme trochu másla na každou jehlu a necháme 2 minuty odpočívat. 5) Podáváme přelité petrželkovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
objev |9. června 2015
Hovězí maso na grilu je skvělé, a balsamicový ocet je na maso jak dělaný:) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!