Není kuře jako kuře. Pokud chceme z drůbežího masa připravit opravdovou lahůdku, koupíme kvalitní, nejlépe farmářské kuře anebo kuře od sedláka a dopřejeme mu exkluzivní marinádu. Připravíme takovou mňamku, na kterou budou naši strávníci dlouho vzpomínat. Nejprve si připravíme marinádu. V míse smícháme všechny ingredience a dobře promícháme. Polovinu marinády si dáme stranou. Do mísy s polovinou připravené marinády dáme kuře a několikráte ho pořádně otočíme, aby se marináda dostala všude. Mísu zakryjeme fólií a uložíme do lednice alespoň na osm hodin, nejlépe však přes noc. Připravíme si gril a rozpálíme ho na střední žár. Kusy kuřete položíme na gril kůží nahoru. Potřeme je spoustou marinády z mísy, ve které masíčko přes noc zrálo. Zavřeme víko a maso grilujeme asi 12 minut z každé strany. V průběhu pečení potíráme maso zbylou marinádou z mísy. Kuřátko je hotové tehdy, když zapíchneme vidličku hluboko do masa a vytékající šťáva je čirá. Můžeme pak klidně servírovat. Kuřátko dáme na talíře a přelijeme omáčkou Grand Marnier. Jako přílohu podáváme čerstvý chlebíček s malou zeleninovou oblohou. Přeji Vám dobrou chuť.