Na dvou lžících sezamového oleje osmažíme hovězí maso. Na zbylé lžíci oleje osmažíme cibuli nakrájenou na jemno. Zelí nakrájíme na nudličky a přidáme ho spolu s mungem k cibuli. Přidáme také nakrájenou šalotku a rozmixované tofu. Smažíme dokud směs není suchá. Z osmaženého hovězího masa slijeme tuk a přidáme ho k náplni. Dochutíme hoisin omáčkou, osolíme a opepříme. Doprostřed každého plátku těsta dáme náplň a zabalíme - spoje potřeme vejcem. Vaříme 8 minut v páře. Polovinu knedlíčků zmrazíme, druhou grilujeme. Připravíme si omáčku: smícháme sójovou omáčku, ocet, cukr, nasekanou cibulovou nať. Tuto omáčku nalijeme na uvařené nudle phó a posypeme nasekanou chilli papričkou. Přidáme grilované knedlíčky a podáváme.