Staňte se našimi fanoušky na:

Grilované uherské žebírko s rýží

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřová žebírka osolíme, opepříme a necháme asi hodinu odležet.Slaninu nakrájíme na kostičky, rajčata na plátky, papriku a cibuli na kolečka.Do rozpálené slaniny vložíme zeleninu, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě.Žebírka grilujeme 4 -5 minut po každé straně.Dušenou zeleninu zalijeme smetanou a necháme povařit.Hotová žebírka klademe na talíře, přelijeme dušenou zeleninou, do které jsme zamíchali i okapaný tuk. Jako přílohu podáváme dušenou rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mendy |2. prosince 2013
No,ale na obrázku je rostbiff,nebo tak něco.Ty,ty,ty :-)))) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!