Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaný hruškovo-jablečný topping

Autor receptu: CJay (19 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka a hrušky oloupejte a zbavte jádřinců. Nakrájejte na osminy nebo širší plátky. Rozpusťte máslo ve velké pánvi při vysoké teplotě, a pak promíchejte s 1 lžíci cukru a skořici, přiveďte směs k varu, za stálého míchání, aby se rozpustil cukr. Přidejte jablka a hrušky a vařte za stálého míchání dokud není ovoce potažené směsí másla a není změklé, ale ne rozvařené, asi 5 minut. Vložte ovoce na gril, dokud řezy nezhnědnou, asi 5 minut. Podáváme třeba s grilovaným masem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klaruska89 |14. března 2013
zkusím :) Odpovědět
jana.remkova.7 |13. března 2013
Hmm, super!! Odpovědět
roxana-zdena |13. března 2013
Ukládám, zajímavé. Odpovědět
šanela |7. března 2013
nemám ráda ovoce k masu, ale vypadá to velmi lákavě :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!