Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš bez míchání pod alobalem

Autor receptu: fionka (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
76× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso s cibulí nakrájíme,smícháme další ostatní suroviny. Masoxy rozpustíme v 1l vody,zalijeme maso vývarem a pekáč přikryjeme alobalem a vůbec nemíchat a nekoukat do trouby, pečeme na 250°C hodinu a půl. Nedolévat, nemíchat, nesundavat alobal.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |22. září 2014
1+++ Odpovědět
eliska.staubertova |17. února 2014
ukladam a vyzkoušim Odpovědět
Polda |9. února 2014
,určitě vyzkouším Odpovědět
misa.svubova |1. února 2014
určitě zkusím.. Odpovědět
kymlal |1. února 2014
dobrý Odpovědět
Hanina |14. srpna 2013
Tento guláš už dělám delší dobu. Je dobrý s těstovinami, rýží i s knedlíkem. A nejlepší je z vepřového plecka. Odpovědět
Gabrielle |11. července 2013
zase jiná varianta guláše :) Odpovědět
kote19 |26. června 2013
zkusím Odpovědět
Jirinaja |17. června 2013
zkusím Odpovědět
Mona22 |3. června 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!