Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš bez míchání pod alobalem

Autor receptu: fionka (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
76× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso s cibulí nakrájíme,smícháme další ostatní suroviny. Masoxy rozpustíme v 1l vody,zalijeme maso vývarem a pekáč přikryjeme alobalem a vůbec nemíchat a nekoukat do trouby, pečeme na 250°C hodinu a půl. Nedolévat, nemíchat, nesundavat alobal.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

freya |16. května 2013
také vyzkouším Odpovědět
libka.nemcova |6. května 2013
bresta: uvari se sam, vid?.) Odpovědět
Dandik60 |3. května 2013
zkusím Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
super Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Uzzi1 |3. května 2013
také dělám a moc nám chutná Odpovědět
planeta |30. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
mikotka |29. dubna 2013
musím vyzkoušet Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
Stojí za pokus Odpovědět
Konato |25. dubna 2013
Dobrý gulášek. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!