Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš bez míchání pod alobalem

Autor receptu: fionka (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
76× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso s cibulí nakrájíme,smícháme další ostatní suroviny. Masoxy rozpustíme v 1l vody,zalijeme maso vývarem a pekáč přikryjeme alobalem a vůbec nemíchat a nekoukat do trouby, pečeme na 250°C hodinu a půl. Nedolévat, nemíchat, nesundavat alobal.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

aB |22. dubna 2013
dobrá rada se musí využít Odpovědět
olma |19. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
li33 |18. dubna 2013
velmi zajímavé vyzkouším Odpovědět
zdenkai |8. dubna 2013
zajímavý recept,určitě vyzkouším Odpovědět
Pařík Jan|3. ledna 2017
Děkuji za lehký recept. Nevěděl jsem co uvařit, tak jsem to zkusil. Když jsem to dal do pekáče, nečekal bych, že se z toho vytvoří tak výborný guláš. I když jsme nedali feferonky, protože je přítelkyně nejí, já si na talíři dodal mleté chilli. Skvělý recept Odpovědět
bernardina.svitekova.37|22. dubna 2015
Aj ja to vyzkúšam v sobotu, keď sa podarí napíšem Odpovědět
krups|15. února 2015
dobrý nápad, ukládám Odpovědět
Zdendula|3. února 2014
zkusím Odpovědět
hana.novakova.1441|1. února 2014
ZÍTRA VYZKOUŠÍM A UŽ SE TĚŠÍM Odpovědět
Vlasta1227|1. února 2014
zajímavé,vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!