Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš bez míchání pod alobalem

Autor receptu: fionka (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
76× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso s cibulí nakrájíme,smícháme další ostatní suroviny. Masoxy rozpustíme v 1l vody,zalijeme maso vývarem a pekáč přikryjeme alobalem a vůbec nemíchat a nekoukat do trouby, pečeme na 250°C hodinu a půl. Nedolévat, nemíchat, nesundavat alobal.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie.Lucinka|1. února 2014
zajímavé Odpovědět
Nicola|10. května 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
bresta|4. května 2013
Už mám na něj chuť.A je vlastně bez práce Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!