Zelené fazolové lusky s bílými fazolkami na smetaně
60
0
0
Maso omyjeme a nakrájíme na kostky, slaninu nakrájíme na kostičky a cibuli pokrájíme na jemno. Slaninu rozškvaříme na oleji, přidáme cibuli a lehce osmahneme. Přidáme rozmačkaný česnek, maso a rajský protlak, chilli papričky a mletou papriku a osolíme a opepříme. Dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem z masoxu. Guláš zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v malém množství studené vody a necháme ještě 15 minut povařit. Nakonec do guláše přidáme polovinu sterilovaného hrášku a necháme chvíli prohřát. Jako přílohu si uvaříme rýži a vmícháme do ní zbývající hrášek. Na talíř dáme rýži, polijeme gulášem a nakonec posypeme nastrouhaným sýrem.