Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš po myslivecku

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky, cibuli nasekáme najemno a orestujeme ji na oleji dozlatova, pak přidáme maso a osmahneme. Přilijeme asi 300 ml vývaru, přidáme pepř, kmín, bobkový list, tymián, rozmarýnu, prolisovaný česnek a osolíme. Dusíme asi 35 minut na 170°C. Skoro měkké maso zaprášíme moukou a paprikou. Zalijeme červeným vínem a zbytkem vývaru, přidáme majoránku a jalovec. Vaříme ještě asi 20 minut, až bude maso měkké. Dosolíme a dopepříme podle chuti, ozdobíme cibulkou a bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Aidel |12. února 2017
Vypadá moc dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!