Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš segedínský

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
105× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kysané zelí několikrát překrojíme. Maso opereme a nakrájíme na dva řízky na 1 porci. Naklepeme, poprášíme paprikou, solí a moukou a osmažíme na tuku od osmažené cibulky. Do kastrolu klademe střídavě syrové zelí, osmažené maso, trochu cibule a koření, pokrm zalijeme malým množstvím vody a povaříme v nepřikryté nádobě. Když je zelí měkké, zahustíme je moukou podle potřeby osolíme a přidáme rajčatový protlak. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lenka.ctvrteckova1|17. ledna 2014
vybornej mame radi Odpovědět
Vikitorie|2. července 2013
Segedím můžu snad denně Odpovědět
bresta|13. května 2013
U nás Segedin frčí.Dělám jej podobně,tento recept určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!