Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš z trouby

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Pokud chceš docílit fakt skvělý guláš a nechceš použít metodu "maso přes noc", tak začni klasicky- cibulka, maso, paprika atd. na plotně, podlij tak, aby bylo maso potopené, přikryj pokličkou a dej do trouby na 150 stupňů. Nevšímej si toho klidně dvě hodiny, pak zkontroluj, strč zpátky do trouby a pokračuj. Klidně další dvě hodiny. Maso bude krásně měkké právě ve fázi, kdy bude šťávička akorát, pokud dáš dost cibule, není třeba zahušťovat, pokud by bylo, tak na poslední půl hodinky tam hoď střídku z cca půl krajíčku chleba. Na rozdíl od klasické metody na plotně není prakticky vůbec třeba hlídat a navíc je ještě i chuťově lepší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!