Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš z vepřového srdce zahuštěný chlebem

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme, vložíme očištěné a na drobné kostky nakrájené srdce, zasypeme nakrájenou cibulí, paprikou a za stálého míchání opékáme. Po vysmahnutí maso zasypeme nastrouhaným chlebem a podlijeme trochou vody. Přidáme pepř, masox a za občasného míchání podusíme do měkka. Nakonec dochutíme majoránkou a solí. Podáváme s chlebem nebo pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!