Staňte se našimi fanoušky na:

Gulášová polévka recept

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájenou cibuli s jemně nasekaným česnekem osmahneme ve WOKu na oleji do růžova. Přidáme na kostičky nakrájené maso a spařená, oloupaná a nakrájená rajčata. Mírně osolíme, opepříme, přilijeme vodu a vaříme do měkka. K měkkému masu přidáme na drobno oloupané a nakrájené brambory, poprášíme moukou, posypeme kmínem a vaříme, dokud brambory nezměknou. Zcela nakonec přimícháme mletou papriku (vařením by zhořkla) a přisypeme sekanou zelenou petrželku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |7. února 2013
Přidávám foto. Milujeme takovou gulášovku:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!