Staňte se našimi fanoušky na:

Habešan - černá buchta

Autor receptu: petra.steinerova.33 (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sklenice, 3 cukr moučka
  • na vysypání plechu mouka hrubá
  • sklenice, 3 mouka polohrubá
  • sklenice, 0,5 olej
  • sedlé, sklenice, 3 mléko
  • sklenice, 0,5 kakao
  • 1 lžička jedlá soda

Pracovní postup:

Všechny suroviny smícháme dohromady, vylejeme na vymaštěný a hrubou moukou vysypaný plech.Pečeme ve středně vyhřáté troubě. Můžeme podávat s šlehačkou nebo jen tak. PZN::na odměření surovin používám sklenici o objemu 200 ml sedlé mléko - pokud nám zůstane jen trocha sedlého mléka, lze zbytek dolít obyč. mlékem z krabice (nesmí ho být ale víc jak 2/3)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |17. února 2014
uloženo! :-) Odpovědět
Lenny |27. června 2013
a co s podmáslím či kyškou? Odpovědět
Peťa:-) |26. června 2013
s tím kefírem mě to víc láká Odpovědět
anet219 |26. června 2013
mmm :)) Odpovědět
kote19 |26. června 2013
zkusím Odpovědět
wieruska |26. června 2013
dobré Odpovědět
petra.steinerova.33|26. června 2013
ještě poznámka k receptu - zkoušela jsem i s kefírem a taky výborná Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!