Staňte se našimi fanoušky na:

Halászle

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozpáleném oleji orestujeme dozlatova najemno nakrájenou cibuli a papriku překrájenou na hrubší nudle. Základ zaprášíme mletou paprikou a ihned podlijeme vodou. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, koření a sůl. Hlavy uvaříme zvlášť v osolené vodě na mírném ohni. Když se maso začne oddělovat, vyjmeme hlavy z vývaru a maso obereme. Steak z lososa pak krátce povaříme ve vývaru a natrháme na malé kousky. Vývar scedíme k zelenině přes jemné síto, přidáme maso a polévku dochutíme solí a pepřem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!