Staňte se našimi fanoušky na:

Halibut se salsou z avokáda

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Avokádo nakrájejte na plátky a promíchejte s rajčaty, cibulí, olejem, citronovou šťávou a koriandrem, či petrželkou. Osolte a opepřete. Rozehřejte gril. Rybu osolte, opepřete a potřete pestem rozředěným lžící olivového oleje. Grilujte 2-3 minuty po každé straně a podávejte s avokádovou salsou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Tea |19. února 2013
Vypadá moc pěkně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!