Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
1) Jarní cibulku, česnek a karotku nakrájíme najemno a rozdělíme na jednotlivé papíry. 2) Halibuta rozdělíme na 8 filet, každou osolíme a opepříme a dáme na zeleninu na papír. 3) Přidáme cherry rajčata, limetkovou šťávu a olivový olej, rozmarýn, bobkový list a papír svážeme do balíčku. 4) Vaříme v parním hrnci na 90 °C asi 30 minut. 5) Podáváme s čerstvou zeleninou a omáčkou. 6) Omáčku beurre blanc připravíme takto: šalotku nakrájíme najemno, dáme do hrnce, zalijeme vínem a citronovou šťávou a necháme zredukovat do sirupovité hmoty. Poté po částech přimícháváme máslo, abychom dostali krémovitou hmotu. Dochutíme solí a pepřem a podáváme.