Staňte se našimi fanoušky na:

Halibut v balíčku

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Jarní cibulku, česnek a karotku nakrájíme najemno a rozdělíme na jednotlivé papíry. 2) Halibuta rozdělíme na 8 filet, každou osolíme a opepříme a dáme na zeleninu na papír. 3) Přidáme cherry rajčata, limetkovou šťávu a olivový olej, rozmarýn, bobkový list a papír svážeme do balíčku. 4) Vaříme v parním hrnci na 90 °C asi 30 minut. 5) Podáváme s čerstvou zeleninou a omáčkou. 6) Omáčku beurre blanc připravíme takto: šalotku nakrájíme najemno, dáme do hrnce, zalijeme vínem a citronovou šťávou a necháme zredukovat do sirupovité hmoty. Poté po částech přimícháváme máslo, abychom dostali krémovitou hmotu. Dochutíme solí a pepřem a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
asona |3. července 2015
-+++ Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!