Staňte se našimi fanoušky na:

Ham-mňam smotanové langoše

Autor receptu: najkuchtickalenka (135 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mlieka, štipky cukru a droždia pripravíme kvások a zmiesime ho s múkou, vajíčkami, smotanou a soľou. Vypracujeme a odložíme na 60 min. do chladničky. Z cesta vyformujeme bochníčky a necháme ich kysnúť asi 20 min. Potom každý prstami roztiahneme na placku a v dostatočnom množstve horúceho tuku (musia plávať) ich do zlatožlta vypražíme. Tip: Najlepsie sa bochnik roztahuje na poolejovanom tanieri! Prstami na nom tvarujeme langosovu placku. Nakoniec ich potrieme prelisovaným cesnakom rozotretým so soľou a pridáme smotanu, kečup a syr.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Uzzi1 |7. května 2013
ten tip s talířem je dobrý, díky za něj :) Odpovědět
Gabrielle |6. května 2013
dnes jsme je dělala k večeři :) Odpovědět
slavuska |6. května 2013
výborné Odpovědět
freya |5. května 2013
také vyzkouším Odpovědět
šanela |5. května 2013
většinou dělám levnou variantu z mléka a vody, ale tohle zní lákavě, tak ukládám na vyzkoušení :.-) Odpovědět
laetti |5. května 2013
langoše miluju Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!