Staňte se našimi fanoušky na:

Havířina

Autor receptu: gagous007 (40 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Předem namočené houby uděláme na másle a cibulce. Uvaříme nakrájené brambory. Ze 2 vajec, hrubé mouky a soli uděláme tuhé těsto. Z těsta vytváříme pomocí lžičky nočky, které dáme do vroucí osolené vody. Nakonec zamícháme udělané houby, uvařené brambory a nočky dohromady. Pravá havířina se dělá trochu jinak, ale u nás ji děláme takto a moc nám chutná.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |23. srpna 2013
neznám vyzkouším Odpovědět
A |12. května 2013
neznám Odpovědět
Jana 9|27. ledna 2014
moje babička dělala havířinu z brambor,knedlíků,zelí,hub a vajec,byla to mnamka. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!