Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelín s nivou

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
70× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vezmeme hermelín, rozpůlíme ho a doprostřed vložíme plátek nivy. Potom obalíme v trojobale a smažíme klasicky. Podáváme například s fazolkama. Nejlépe čerstvé, pokrájené podélně a jen udělané na páře. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jobovab |23. června 2013
dobré Odpovědět
Šuldeska |23. června 2013
To vyzkouším - OK. Odpovědět
lucahal |23. června 2013
zajímavé Odpovědět
jaroslav.a.andrejko |23. června 2013
super Odpovědět
nikita066 |23. června 2013
klasika Odpovědět
kazi2|1. března 2015
musí být vynikající Odpovědět
KOBERENATA|31. ledna 2015
GOOD! Odpovědět
Adresa|25. července 2014
To bude dobrota! Odpovědět
cuji|29. června 2014
To vypadá skvěle. :-) Odpovědět
Effka.jesterka|5. května 2014
to zní jako dobrý spestření klasického snaženého hermelína :) hned bych ochuztnala. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!