Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelín s nivou

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
70× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vezmeme hermelín, rozpůlíme ho a doprostřed vložíme plátek nivy. Potom obalíme v trojobale a smažíme klasicky. Podáváme například s fazolkama. Nejlépe čerstvé, pokrájené podélně a jen udělané na páře. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vamos|23. září 2013
vyzkouším Odpovědět
Amélie|22. září 2013
ta kombinace vypadá moc dobře! Odpovědět
Amélie|22. září 2013
také chladím před smažením Odpovědět
Ovečka|22. září 2013
a opravdu to při smažení nevyteče? Odpovědět
Jindřich3|12. září 2013
uloženo Odpovědět
kulíšek333|7. září 2013
dobré! Odpovědět
KarelKarel|5. září 2013
dal bych si Odpovědět
KarelKarel|5. září 2013
ukládám Odpovědět
aahojj|1. září 2013
jen drobnost ... do receptu se vloudil překlep "čersté" :) Odpovědět
aahojj|1. září 2013
uloženo! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!