Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelín s nivou

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
70× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vezmeme hermelín, rozpůlíme ho a doprostřed vložíme plátek nivy. Potom obalíme v trojobale a smažíme klasicky. Podáváme například s fazolkama. Nejlépe čerstvé, pokrájené podélně a jen udělané na páře. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

aahojj|1. září 2013
to jsem ještě nejedla Odpovědět
aahojj|1. září 2013
zajímavá kombinace dvou sýrů Odpovědět
aahojj|1. září 2013
moc dobré Odpovědět
Paříž|20. srpna 2013
Jo, je to výborné!!! Odpovědět
Paříž|19. srpna 2013
°°;;+1+ Odpovědět
Paříž|19. srpna 2013
uloženo Odpovědět
KarelKarel|17. srpna 2013
To vypadá dost dobře! Odpovědět
Croissant|15. srpna 2013
jo, to můžu :D Odpovědět
Mindínek|13. srpna 2013
Může být moc dobré! Odpovědět
Vltava|13. července 2013
může být dobré! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!