Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelín v oleji

Autor receptu: katy9 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
44× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hermelíny rozpůlíme a rozřežeme na polovinu, můžeme i na čtvrtky. Ukládáme do sklenice a na každou vrstvu dáme trochu prolisovaného česneku, plátky cibbule, pár kuliček pepře, špetku koření a chilli papričku nakrájenou na malé kousky. Vše zalijeme olejem, tak ať jsou sýry potopené, uzavřeme víčkem a necháme v lednici 3 - 5 dnů uležet. Olej můžeme použít na přřípravu různých mas.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slava |15. března 2013
máme rádi Odpovědět
miri3 |7. března 2013
vyzkouším Odpovědět
dajul |13. února 2013
máme rádi Odpovědět
betka |12. února 2013
dobrota Odpovědět
liza |12. února 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
jana.remkova.7 |11. února 2013
Milujeme nakládané sýry. Odpovědět
evahu |8. února 2013
dobrota Odpovědět
Jana 9|21. ledna 2014
hermelín máme rádi,určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!