Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelín v těstíčku - teplý předkrm

Autor receptu: katerina.blazkova.1 (95 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hermelíny rozpůlíme a postupně obalujeme v hladké mouce, rozkvedlaném vejce a mandlových lupíncích. Obalené sýry vložíme do rozpáleného tuku a asi 2 minuty fritujeme dozlatova. Jednu půlku meruňky nakrájíme na tenké plátky, zbylé na malé kostičky, které pak zamícháme do omáčky. Listy salátů očistíme, rozložíme na talíře a upravíme na ně osmažený sýr. Ke každé porci přidáme trochu omáčky. Petrželku omyjeme, pomeranč nakrájíme na plátky. Sýry ozdobíme plátky pomeranče, proužky meruňky a lístky petrželky. Podáváme s bagetou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |16. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
freya |15. ledna 2013
dobrota Odpovědět
ehm |7. ledna 2013
vyzkousim Odpovědět
ehm |7. ledna 2013
tento recept neznam Odpovědět
Georgina |4. ledna 2013
to určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!