Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelínové tajemství

Autor receptu: piskotka (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hermelíny podélně rozkrojíme na tři plátky. Čtyři plátky tvrdého sýra rozložíme na pracovní plochu a potřeme taveným sýrem. Pak položíme šunku, plátek hermelínu a opět potřeme taveným sýrem. Na něj dáme šunku a tavený sýr a přiklopíme plátkem tvrdého sýra. Prokládané sýry rukama dobře stiskněme k sobě, aby se všechny k vrstvy spojily. Do misky dáme vejce, přidáme mléko a prošleháme. Přidáme sůl, hladkou mouku a znova prošleháme metličkou na hustější těstíčko. Porce prokládaného sýra v něm opatrně namočíme a obalíme ve strouhánce. Obalené sýry necháme v ledničce ztuhnout, asi 30 minut. Smažíme ve větším množství rozpáleného oleje dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |20. září 2013
máme rádi hermelín tak vyzkouším Odpovědět
johny |15. září 2013
super Odpovědět
milmach |14. září 2013
chutné Odpovědět
tepito |14. září 2013
zkusím Odpovědět
jobovab |14. září 2013
dobré Odpovědět
Michele |14. září 2013
uloženo, moc dobré Odpovědět
Lenny |14. září 2013
mnamka Odpovědět
kuchticek |13. září 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!