Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelínovo-houbová kapsa

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Houby nakrájíme na kousky a smažíme je 2-3 minuty na másle. 2) Přidáme k nim prolisovaný česnek, sůl, pepř a rozmarýn. 3) Po dvou minutách odstavíme. 4) Listové těsto rozpůlíme na poloviny a vyválíme 2 stejné pláty. 5) Na jeden plát dáme špenát, houbovou směs a hermelín nakrájený na plátky - necháme 2 cm okraje. 6) Vynechané okraje pomažeme prošlehaným vejcem a přikryjeme druhým plátem těsta, přimáčkneme prsty a pak pomocí vidličky. 7) Celý plát potřeme vejcem a pečeme 15-20 minut na 180 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
objev |7. řijna 2014
Vytvořit můžeme také menší kapsičky. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!