Staňte se našimi fanoušky na:

Hlávkový salát plněný šunkou

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Obvyklým způsobem udusíme rýži a zamícháme do ní rozsekanou šunku a na másle osmaženou cibulku. Očištěné hlávky salátu povaříme v osolené vodě asi tří minuty. Pak vyřízneme srdíčka, usekáme je a přidáme do dušené rýže. Rýžovou nádivkou naplníme saláty a ovážeme je nití. Do kastrolu vložíme na sádlo a slaninu usekanou cibuli, osmahneme, zalijeme polévkou, vložíme saláty a podusíme asi čtvrt hodiny. Pak saláty vyjmeme, odstraníme z nich nitě a saláty složíme na misku. Polévku, v níž se saláty dusily, ochutíme lžící rajčat, protlaku kouskem čerstvého másla a nalijeme ji na saláty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!