Staňte se našimi fanoušky na:

Hlávkový salát s tuňákem

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Salát rozebereme na listy,opereme a osušíme; kapii nakrájíme na proužky, cibuli na kolečka. Rajčata křížem nařízneme a dáme na 15-20 sekund do vroucí vody, rychle je ochladíme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Neoloupanou okurku nakrouháme na tenké plátky. Listy salátu, kapii, cibuli a rajčata dáme do mísy a lehce promícháme.Přidáme tuňáka, kukuřici a přelijeme zálivkou. Zálivka: Vinný ocet smícháme se solí, přidáme olej a vyšleháme až se suroviny spojí v hladkou emulzi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!