Staňte se našimi fanoušky na:

Hlávkový salát s vejci v těstíčku

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Uvaříme natvrdo vejce, oloupeme je, napíchneme na špejli a obalíme v těstíčku. Obalená vejce vkládáme do rozpáleného tuku a smažíme do červena. Než se vejce osmaží, vypereme hlávkový salát, rozebereme a jednotlivé listy smáčíme ve sladkokyselém nálevu a klademe na talíř. Polijeme rozpálenou slaninou a navrch narovnáme rozpůlená osmažená vejce a do středu posadíme rajče, které jsme vydlabali a naplnili buď vlašským salátem, nebo dušeným zeleným hráškem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!