Staňte se našimi fanoušky na:

Hlíva ústřičná na divoko

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme pokrájenou hlívu a dusíme. Potom přidáme očištěnou a pokrájenou zeleninu a koření. Dusíme za občasného podlévání vodou, až je vše měkké. Potom vydusíme na tuk, přidáme mouku, vodu, ocet, cukr a podáváme. Vhodnou přílohou jsou knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dessyna |24. řijna 2013
Byla výborná s knedlíkem, trochu jsem přikořenila, ale to já vše. Dík za receptík! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!